
Na 3 jaar uitstellen, konden Valerie Jongeneel en Joram Timmerman eindelijk starten met de bouw van het permanente restaurant bij hun suitehotel op...
Na 3 jaar uitstellen, konden Valerie Jongeneel en Joram Timmerman eindelijk starten met de bouw van het permanente restaurant bij hun suitehotel op...
Hoe hard mag de muziek? En is het nummer sowieso wel de juiste keuze of mag de muziek iets verrassender zijn? Waar moet je allemaal op letten als het...
Hoe houd je een horecaconcept up-to-date en hoe zorg je ervoor dat gasten blijven komen? Hoe houd je je zaak vol? Mede-eigenaar van The Entourage...
Stopkracht is het toverwoord om gasten te trekken naar je terras of restaurant op straatniveau. Dat element ontbreekt bij een rooftop. Hoe zorg je...
Bij een dakterras uitbaten komt veel kijken. Een door Misset Horeca uitgezette enquête onder Nederlandse rooftoplocaties maakt de voordelen én de...
Mövenpick Hotel Den Haag opende 2 jaar geleden restaurant by Noa aan de Paleisstraat in Den Haag. Nu gaat het restaurant voor een toegankelijker...
Drie ondernemers vertellen hoe ze op een creatieve manier gasten vinden, binden en boeien met wijn als de grote magneet. Het gaat verder dan een...
Misset Horeca ging op zoek naar het geheim achter de wow-factor en sprak met Martijn Gosen en Mehdi le Mair van King Kongs. Het Eindhovense...
Een nieuwe formule bedenken of een bestaande formule aanpassen zodat het bedrijf weer gaat lopen, hoeft niet altijd een vermogen te kosten....
Horecaondernemers hebben te maken met daluren. The Shift in Den Bosch is een 3-in-1 concept met een wisselend interieur en sfeer bedacht door de...