Misset Horeca
Misset Horeca
  • ONDERNEMEN
  • PERSONEEL
  • TERRAS
  • KEUKEN
  • INTERIEUR
  • TRENDS
InloggenAbonneren

Keuken

De online horeca veiling: 22 tips voor kopers en verkopers

De online horeca veiling: 22 tips voor kopers en verkopers

Het kan een buitenkansje zijn om via een online veiling een goede combisteamer te bemachtigen, of juist om je interieur te verkopen bij een...

Paul Fagel bij Restaurant Het Arsenaal. Foto: Diederik van der Laan / Dutch Photo Agency

Culinair boegbeeld Paul Fagel: 'Ik heb zeven crisissen doorstaan'

Paul Fagel beëindigde precies 10 jaar geleden zijn carrière als chef-kok met de verkoop van Het Arsenaal in Naarden. In dat restaurant blikken we met...

11 aandachtspunten voor de aanschaf van een vaatwasmachine

11 aandachtspunten voor de aanschaf van een vaatwasmachine

Keuze te over bij de aanschaf van een vaatwasmachine, maar hoe weet je welke machine bij je zaak past? Nog iets te vaak zien horecaondernemers de...

8 menutrends: van onweerstaanbare groenten tot eiwittransitie

8 menutrends: van onweerstaanbare groenten tot eiwittransitie

Unilever Food Solutions heeft een Future Menu Trends rapport uitgebracht. Het is ontwikkeld in samenwerking met 1600 chefs uit 21 landen. Er worden 8...

How to: een winstgevende menukaart maken met menu engineering

How to: een winstgevende menukaart maken met menu engineering

Wist je dat gasten gemiddeld iets minder dan 2 minuten de tijd nemen om een menukaart te bestuderen? Dit betekent dat je als horecaondernemer maar...

Hoe kun je je voorbereiden op een Michelinster?

Hoe kun je je voorbereiden op een Michelinster?

Een Michelinster, je durft er niet op te hopen... maar stel dat? Dan wil je toch ook goed voorbereid zijn op de explosie aan gasten die de vermelding...

Hoe herken je een Michelin-inspecteur en wat beoordeelt die?

Hoe herken je een Michelin-inspecteur en wat beoordeelt die?

De aanwezigheid van een inspecteur zorgt meestal voor spanning in een restaurant. Maar hoe ontdekten chefs dat ze een Michelin-inspecteur in hun...

Welk water voor welk apparaat in de horecakeuken?

Welk water voor welk apparaat in de horecakeuken?

Een vaatwasmachine heeft technisch een waterfilter nodig dat het water onthardt tegen kalkaanslag. Voor de combisteamer komen daar de aspecten smaak...

Tips en inspiratie voor een vrolijk Pasen in de horeca

Tips en inspiratie voor een vrolijk Pasen in de horeca

Pasen 2023 wordt volgens trendwatcher Anneke Ammerlaan creatief en klassiek. 'Op tafel komen vrij traditionele gerechten. Tijdens Pasen wordt steeds...

Tips van bbq-experts: ‘Leer omgaan met de hitte en neem de tijd’

Tips van bbq-experts: ‘Leer omgaan met de hitte en neem de tijd’

Barbecueën is ‘een waanzinnig mooie manier om vlees, vis en groente te garen’, vinden Chris Naylor, chef-kok van Restaurant Vermeer en Nederlands...

Volgende pagina
Bekijk vacatures

Branches

  • Restaurant
  • Hotel
  • Café
  • Fastservice
  • Catering

Volg Misset Horeca

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Thema's

  • Interieur
  • Personeel
  • Terras
  • Keuken
  • Starter

Services

  • Abonneren
  • Nieuwsbrieven
  • Adverteren
  • Digitaal magazine
  • Over Misset Horeca

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen