
Het kan een buitenkansje zijn om via een online veiling een goede combisteamer te bemachtigen, of juist om je interieur te verkopen bij een...
Het kan een buitenkansje zijn om via een online veiling een goede combisteamer te bemachtigen, of juist om je interieur te verkopen bij een...
Paul Fagel beëindigde precies 10 jaar geleden zijn carrière als chef-kok met de verkoop van Het Arsenaal in Naarden. In dat restaurant blikken we met...
Keuze te over bij de aanschaf van een vaatwasmachine, maar hoe weet je welke machine bij je zaak past? Nog iets te vaak zien horecaondernemers de...
Unilever Food Solutions heeft een Future Menu Trends rapport uitgebracht. Het is ontwikkeld in samenwerking met 1600 chefs uit 21 landen. Er worden 8...
Wist je dat gasten gemiddeld iets minder dan 2 minuten de tijd nemen om een menukaart te bestuderen? Dit betekent dat je als horecaondernemer maar...
Een Michelinster, je durft er niet op te hopen... maar stel dat? Dan wil je toch ook goed voorbereid zijn op de explosie aan gasten die de vermelding...
De aanwezigheid van een inspecteur zorgt meestal voor spanning in een restaurant. Maar hoe ontdekten chefs dat ze een Michelin-inspecteur in hun...
Een vaatwasmachine heeft technisch een waterfilter nodig dat het water onthardt tegen kalkaanslag. Voor de combisteamer komen daar de aspecten smaak...
Pasen 2023 wordt volgens trendwatcher Anneke Ammerlaan creatief en klassiek. 'Op tafel komen vrij traditionele gerechten. Tijdens Pasen wordt steeds...
Barbecueën is ‘een waanzinnig mooie manier om vlees, vis en groente te garen’, vinden Chris Naylor, chef-kok van Restaurant Vermeer en Nederlands...