• Over Misset Horeca
  • Nieuwsbrieven
  • Vacatures
  • Partners
  • Events
  • Digitaal magazine
InloggenAbonneren
Misset Horeca
Misset Horeca
AbonnerenInloggen
  • Nieuws
  • Restaurant
  • Hotel
  • Café
  • Personeel
  • fastservice
  • Terras top 100
  • Michelin
  • Horecatrends 2023
  • Ondernemerstips
  • Terras
  • Interieur
  • Corona
  • Keuken
  • Starter
  • Lekker
  • GaultMillau
  • Terras Kickstart
  • Bier
  • Koffie
  • Catering
  • Productintroducties
  • Zoeken
AbonnerenInloggen
  • Over Misset Horeca
  • Nieuwsbrieven
  • Vacatures
  • Partners
  • Events
  • Digitaal magazine
Misset Horeca
Misset Horeca
  • Nieuws
  • Restaurant
  • Hotel
  • Café
  • Personeel
  • fastservice
  • Meer thema's...
    • Terras top 100
    • Michelin
    • Horecatrends 2023
    • Ondernemerstips
    • Terras
    • Interieur
    • Corona
    • Keuken
    • Starter
    • Lekker
    • GaultMillau
    • Terras Kickstart
    • Bier
    • Koffie
    • Catering
    • Productintroducties

Tips voor het maken van een menukaart

Verkoopprijs gerecht bepalen: hoe goed rekenen ondernemers?

Verkoopprijs gerecht bepalen: hoe goed rekenen ondernemers?

Hoe goed rekenen horecaondernemers als het gaat om de gerechten op de menukaart? Marvin van Dongen, CEO van Horeko, meent dat er nog veel ruimte is...

Een selectie van de volledig vegetarische menukaart van Bar Kantoor.

In deze 10 stappen bouw je je menukaart om naar volledig vegetarisch

Bar Kantoor in Conscious Hotel Westerpark hanteerde al een 100 procent biologische kaart en zet nu een stap verder door ook over te gaan op volledig...

Een menu of à la carte: wat zijn de voor- en nadelen?

Een menu of à la carte: wat zijn de voor- en nadelen?

Wat is de meerwaarde van het voeren van een dinerkaart met alleen menu's, of juist alleen à la carte? Misset Horeca zet het voor je op een rij.

6 tips voor het maken van een goede menukaart

6 tips voor het maken van een goede menukaart

De menukaart is je visitekaartje en tegelijkertijd een belangrijke omzetmaker. Redenen om er de juiste aandacht aan te besteden. Maar hoe kun je je...

Tips voor een meer duurzame en gezonde menukaart

Tips voor een meer duurzame en gezonde menukaart

Welke stappen zijn nodig voor een duurzamer en gezonder restaurant? Deze vraag stond centraal bij een brainstorm sessie van tien restaurants en de...

Is Augmented Reality iets voor jouw restaurant?

Is Augmented Reality iets voor jouw restaurant?

De technologie van Augmented Reality is niet meer hagelnieuw, toch staat de toepassing van deze techniek nog altijd in de kinderschoenen. Ondernemers...

Tips: prijsstijgingen in de horeca, dit kan je allemaal doen

Tips: prijsstijgingen in de horeca, dit kan je allemaal doen

Stijgende gas- en elektriciteitsprijzen, meer personeelskosten, hogere grondstofprijzen waardoor je dubbel zoveel moet afrekenen voor boter en...

Onderscheid tussen peuters en kinderen bij Jagersrust in Velden.

Inspiratie voor het kindermenu: 5 ondernemers over hun aanpak

Een kindermenu met een snackje en friet op de kaart? Dan hoor je bij de meerderheid van de restaurants. Het gezonder aanvliegen blijft lastig. Ter...

'Afbeeldingen op menukaart zorgen voor 20% meer verkoop'

'Afbeeldingen op menukaart zorgen voor 20% meer verkoop'

Lisanne Korfage van Consumatics legt op de Terras Kickstart uit hoe je het verschil kunt maken met de menukaart vanuit het perspectief van...

Tips om horecamedewerkers bij te spijkeren over productkennis

Tips om horecamedewerkers bij te spijkeren over productkennis

Productkennis gaat een steeds belangrijkere rol spelen in de horeca. Niet alleen verwacht de gast dat een medewerker iets kan vertellen over smaak en...

Volgende pagina
Bekijk vacatures

Branches

  • Restaurant
  • Hotel
  • Café
  • Fastservice
  • Catering

Volg Misset Horeca

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Thema's

  • Interieur
  • Personeel
  • Terras
  • Keuken
  • Starter

Services

  • Abonneren
  • Nieuwsbrieven
  • Adverteren
  • Digitaal magazine
  • Over Misset Horeca

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen