
Om te onderzoeken hoe goed er in onze branche wordt gecalculeerd, onderzocht Misset Horeca in 2022 samen met Horeko bij tientallen bedrijven de...
Om te onderzoeken hoe goed er in onze branche wordt gecalculeerd, onderzocht Misset Horeca in 2022 samen met Horeko bij tientallen bedrijven de...
Wist je dat gasten gemiddeld iets minder dan 2 minuten de tijd nemen om een menukaart te bestuderen? Dit betekent dat je als horecaondernemer maar...
Hoe maak je een goede menukaart? Je wilt de juiste prijzen hanteren, zorgen voor een mooie presentatie en wellicht meer omzet genereren door slimme...
Hoe goed rekenen horecaondernemers als het gaat om de gerechten op de menukaart? Marvin van Dongen, CEO van Horeko, meent dat er nog veel ruimte is...
Bar Kantoor in Conscious Hotel Westerpark hanteerde al een 100 procent biologische kaart en zet nu een stap verder door ook over te gaan op volledig...
Wat is de meerwaarde van het voeren van een dinerkaart met alleen menu's, of juist alleen à la carte? Misset Horeca zet het voor je op een rij.
De menukaart is je visitekaartje en tegelijkertijd een belangrijke omzetmaker. Redenen om er de juiste aandacht aan te besteden. Maar hoe kun je je...
Welke stappen zijn nodig voor een duurzamer en gezonder restaurant? Deze vraag stond centraal bij een brainstorm sessie van tien restaurants en de...
De technologie van Augmented Reality is niet meer hagelnieuw, toch staat de toepassing van deze techniek nog altijd in de kinderschoenen. Ondernemers...
Stijgende gas- en elektriciteitsprijzen, meer personeelskosten, hogere grondstofprijzen waardoor je dubbel zoveel moet afrekenen voor boter en...