
Inter Scaldes*** krijgt nieuwe chef-kok en eigenaar
Driesterrenrestaurant Inter Scaldes gaat na de zomer over in nieuwe handen. De Nederlandse chef Jeroen Achtien verruilt zijn tweesterrenrestaurant in...
Driesterrenrestaurant Inter Scaldes gaat na de zomer over in nieuwe handen. De Nederlandse chef Jeroen Achtien verruilt zijn tweesterrenrestaurant in...
Patissier Piet Taselaar is zaterdag plotseling overleden in de keuken van sterrenrestaurant Brut172 in Reijmerstok. Taselaar werkte al ruim vijftien...
De regeling voor de Aziatische koks zal definitief vervallen. Sinds 1 januari 2022 was de regeling al stopgezet voor nieuwe gevallen.
Martijn Kajuiter heeft boutique hotel WSHS en het bijbehorende restaurant Lizz in Gouda na 1,5 jaar verlaten. Sinds 1 november is hij als operations...
Proef Lokaal | Dokkum opent vrijdag 18 november de deuren in Hotel de Abdij. Dokkumer Liudger van der Meer wordt de chef in de vernieuwde keuken.
SVH Meester-kok Alain Alders is de nieuwe f&b-manager van The Duke Club. Alders gaat samen met Bas Crooijmans en Ruud Kuster voor de members van de...
‘Het volgen van een opleiding van de Sterklas is meer dan roeren in een pannetje’ zei SVH-Meesterkok Theo van Rensch ooit.
Onder meer Sydney Schutte, Michel van der Kroft en Jarno Eggen maken deel uit van 24h Chefs: 24 Nederlandse topchefs die koken voor het Prinses...
Nico en Sonja Boreas stoppen met hun tweesterrenrestaurant Sabero in Roermond. De deuren gaan dicht op 1 maart 2023. Ze gaan een nieuwe uitdaging aan...
Restaurant Morille van chef Dennis Wilems in het Zeeuwse Koudekerke gaat nog een stapje verder in het koken met lokale ingrediënten en eigen...