
Het Ros van Twente uit De Lutte komt in het weekend van 11 en 12 maart met een ludieke actie. Speciaal voor iedereen die het afgelopen december heeft...
Het Ros van Twente uit De Lutte komt in het weekend van 11 en 12 maart met een ludieke actie. Speciaal voor iedereen die het afgelopen december heeft...
Op de dag dat café De Lachende Monnik in Dordrecht feestelijk opende, kon de deur een paar uur later alweer dicht. Weer een lockdown. Eigenaar...
Je zou verwachten dat bij de horeca studenten van het Horeca & Toerisme College na bijna twee jaar coronamaatregelen de moed een beetje in de...
Als je als jonge kok droomt van een eigen restaurant, zit in die droom geen scène dat je tien dagen na de start weer dicht moet. Voor acht maanden....
Van der Valk streeft ernaar om altijd in creatieve oplossingen te denken. Juist in deze bijzondere tijden waarin veel leuke evenementen en...
Ruim een maand geleden lanceerde De Heere van Meijel de ‘corona ruilkans-actie'. Een actie waarmee op een positieve manier aandacht werd gevraagd...
De invloed van de coronacrisis op de mentale gezondheid van horecaondernemers is groot. De uitzichtloosheid, de financiële zorgen en het gevoel van...
Als Sander Wind met zijn compagnons FortVier opent, lijkt dit het einde van een moeizame traject vol vertragingen, faillissementen en...
Het mooie porselein en het glaswerk staan wéér werkloos in de kast door de horeca-lockdown. De kartonnen bekertjes zijn terug van weggeweest en...
Horecaondernemers besluiten met de strenge lockdown er maar weer het beste van te maken: van kerstmenu's voor afhaal, tot een koelkastuitverkoop en...