fotoreportage

Pop-up restaurant in Loosdrecht zorgt voor St. Tropez-gevoel

Restaurant

Er was al een brasserie Docks in Hilversum en binnenkort opent de bistro een pop-up versie in Loosdrecht. En wel in ‘Het Witte Huis’. Tenminste vijftig dagen een St-Tropez gevoel bij Aan de plas.

Pop-up restaurant in Loosdrecht zorgt voor St. Tropez-gevoel

Aan de plas zegt het al: gelegen aan de Loosdrechtse plassen en is zeer makkelijk te bereiken per boot en auto. De happy few kan ook nog per helikopter landen in de tuin van Het Witte Huis.

Want die indrukwekkende villa in Loosdrecht is de locatie waar Aan de plas vijftig dagen (van 15 juli aanstaande tot eind augustus) door Brasserie Docks mag worden gehuisvest. Al opende het de afgelopen maand ook al enkele keren haar deuren (op afspraak).

Het Witte Huis is naar eigen zeggen de nummer één trouwlocatie van Nederland. De rietgedekte designvilla heeft met buitenterras aan het water. Bij binnenkomst vallen de met leer beklede balie, de prachtig verlichte wijnkasten en de warme haard direct op.

Ook zijn er nog twee royale en stijlvolle vleugels, het zonnige terras, de mooie tuin én de eigen jachthaven. Met uitzicht over de luxe jachthaven waan je je in Saint-Tropez.  Voor lunch, borrel en diner. Het restaurant staat onder leiding van gastvrouw Wanda Niekerk.

 

Foto’s: Witte Villa/Docks

Reageer op dit artikel