fotoreportage

Foto’s Hemels Rembrandt met Luc Kusters en Joris Bijdendijk

Restaurant 742

Chefs Luc Kusters van Bolenius Restaurant en Joris Bijdendijk van Rijks Restaurant verzorgen samen het diner voor de derde editie van Hemels Rembrandt. Gasten van Hemels Rembrandt dineren op de hoogste plek van Amsterdam, in de boardroom op de 32ste verdieping van de Rembrandt Tower.

Foto’s Hemels Rembrandt met Luc Kusters en Joris Bijdendijk

Deze locatie is slechts een paar dagen per jaar voor particulieren toegankelijk, dit jaar nog tot 1 oktober.

Het Hemels Rembrandt-arrangement bestaat uit een vijfgangendiner inclusief wijn, aperitief, koffieservies en een Hemels Rembrandt-bord. De prijs is 195 euro.

Tijdens de aftrap van deze editie van Hemels Rembrandt werd ook het eerste Rembrandtje gepresenteerd. Dit zijn gilde penningen in drie typisch Hollandse smaken: Oranjebitter, Oost-Indische specerijen en lijnzaak en praline.

Foto’s  Liza dikkerboom

Reageer op dit artikel