fotoreportage

GaultMillau 2018: foto’s Jarno Eggen, Claudia Brevet, Dennis Huwaë en andere winnaars

Restaurant 1501

Een zichtbaar trotse Jarno Eggen, eigenaar van De Groene Lantaarn**, mocht maandagavond 6 november 2017 de award voor Chef van Jaar 2018 van GaultMillau in ontvangst nemen. Dennis Huwaë van Daalder kreeg de prijs voor Talentvol Chef. Claudia Brevet van InterScaldes werd voor haar jarenlange  gastvrijheid gekroond tot Gastvrouw van het Jaar 2018. De beelden zien…

GaultMillau 2018: foto’s Jarno Eggen, Claudia Brevet, Dennis Huwaë en andere winnaars
Alle awardwinnaars GaultMillau 2018

Ieder jaar kent Gault Millau ter gelegenheid van de verschijning van de nieuwe editie van de Gault&Millau Restaurant- en Hotelgids een aantal awards toe aan horecaprofessionals en -bedrijven die zich op bijzondere manier hebben onderscheiden. De feestelijke bijeenkomst vond plaats in de Jaarbeurs in Utrecht, aan het slot van de openingsdag van de vakbeurs Gastronomie | Fine Food Professional.

>>> Meer lezen over Gault Millau 2018

Reageer op dit artikel