fotoreportage

Horeca-interieur: metamorfose Ron Gastrobar Sophialaan

Restaurant 1247

De bar van Ron Blaauw Gastrobar aan de Sophialaan in Amsterdam is omgetoverd tot een sfeervolle lounge-bar waar ook gegeten kan worden. De toevoeging van kunst en prachtige sfeerverlichting geven deze plek een internationale allure.

Horeca-interieur: metamorfose Ron Gastrobar Sophialaan

Ron Gastrobar is een spannende en inspirerende ruimte geworden vol kleur en sfeer: donkergroen gecombineerd met helder rood, een art work van Cobra Art en veel messing teems creëren het nieuwe bargevoel.

Bij de entree van de bar loop je door een speciaal ontworpen schaarhek in messing, die je toegang biedt tot de grafische bar in messing met groen marmer. Zwarte design-lampen maken de bar compleet en zorgen voor een warme ambiance tijdens een diner aan de bar.

Ron Gastrobar

Restaurant design

Naast de bar heeft het restaurant ook een metamorfose ondergaan. In het middelste gedeelte van het restaurant kunnen gasten nu lunchen en doneren op wit gedekte tafels. Daarnaast zijn er nieuwe design wandlampjes toegepast op speciaal ontworpen messing behang, geïnspireerd op de stucwanden van de bar.

De Gastrobar onder leiding van sterrenchef Ron Blaauw is klaar voor de toekomst. HIP Studio is verantwoordelijk voor Concept, Design & Uitvoer.

 

Foto's