fotoreportage

Horecainterieur: CavaTaria, holy Spanish food

Restaurant 1750

Horecainterieur: CavaTaria, holy Spanish food
Foto: Titia Hahne

Samen Spaans eten is voor de uitbaters van themarestaurant CavaTaria heilig. De originele glas-in-loodramen zorgen voor een heilige sfeer die volledig is doorgevoerd, van hangende rozenkransjes tot een echte biechtstoel.

De zeven zonden zijn verwerkt in de gerechten en er is een traditionele Cava kapel. Eigenaar Daan Kroone: ‘Onze kaart is authentiek Spaans met moderne twist. Maar ik wilde verder gaan en een totaalbeleving creëren dat nergens bestaat. De sfeer is zoals je nog nooit ergens hebt meegemaakt. Het is alsof je dineert in een ondeugende kerk.’

Holy church

CavaTaria

Eigenaar Daan Kroone, foto: Titia Hahne

Kroone: ‘Op de begane grond, ben je in de ‘holy church of Spanish food’, als je afdaalt naar de toiletten in de kelder kom je in een bizar scenario van een duivels karakter geschilderd op de muren en in de toiletten.
The Stairway to hell, leest het langs de trap. We creëerden een totaalbeleving bij CavaTaria, een bijzondere avond die je niet eerder meemaakte. Onze broeders en zusters nemen je graag mee op deze bijzondere reis.’

Wil je de speciale interieurnieuwsbrief ontvangen?

‘Onze kaart is een viering van het geweldige eten waarbij elk gerecht je terugvoert naar je laatste Spaanse vakantie. Een selectie tapas, verrassend, lekker en van topkwaliteit. Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment raciones, kleine gerechtjes om te delen in vlees, vis en veel groente.’

Cava’s

In combinatie met een breed assortiment van de beste Cava’s, Spaanse bieren, wijnen en cocktails op basis van Spaanse dranken. De tafels vullen zich als een waar feest. CavaTaria is te vinden aan de Cornelis Krusemanstraat 15 in Amsterdam.

Foto's

Reageer op dit artikel