Terras Top 100 2018 nr.16: Bij de Pastorij, Hoogerheide

‘Ondanks de drukte bij de Pastorij Hoogerheide, werd ik meteen aangesproken. De begroeting was vriendelijk en spontaan.’ Als dit het begin van een bezoek is, moet het wel raar lopen wil het nog misgaan. Dat gebeurt dan ook niet. De goed geklede medewerkers staan de juryleden netjes te woord en geven advies waar nodig. ‘Het

‘Ondanks de drukte bij de Pastorij Hoogerheide, werd ik meteen aangesproken. De begroeting was vriendelijk en spontaan.’ Als dit het begin van een bezoek is, moet het wel raar lopen wil het nog misgaan. Dat gebeurt dan ook niet. De goed geklede medewerkers staan de juryleden netjes te woord en geven advies waar nodig. ‘Het uitserveren verliep uitstekend en zonder problemen. Het juiste gerecht bij de juiste persoon en keurig geserveerd’, lezen we.

Geen enkele kritische noot dan? Vooruit, eentje. ‘Het afruimen liet soms op zich wachten, omdat de gasten duidelijk voor gingen.’ Hier is het dus nog even zoeken naar de juiste balans. Maar de eindconclusie: ‘Echt een feest om hier te vertoeven. De week ervoor waren we al geweest, maar toen waren ze nog bezig met de aanleg van het terras. Heel blij dat we de moeite hebben genomen om de Pastorij Hoogerheide opnieuw te bezoeken.

Raadhuisstraat 132
Bijdepastorij.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras