Nominaties Innovation Awards categorie Equipment & Services

Op maandag 13 januari worden de Horecava Innovation Awards uitgereikt. In de vier categorieën Equipment & Services, Food & Beverage, Digital, Apps & Social Media en Concepts, Interior & Design wordt een winnaar bekendgemaakt. Ook krijgt één van de inzendingen de Karel de Vos Duurzaamheid Award.  Hierbij de nominaties in de categorie Equipment & Services.
Delen:

Bestellen en betalen per qr

Gasten kunnen met Booq van Eijsink een qr-code scannen met hun smart-phonecamera en via de bestelwebsite zélf bestellingen doorgeven en betalen. booq QR-bestellen is een volledig geïntegreerde oplossing die rechtstreeks koppelt met kassa, keuken- of barschermen, webshop, kiosk en backoffice. Breed toepasbaar in settings van terras tot hotelkamers of op het strand. Door de slimme cross- en upselling pop-ups kunnen ondernemers meer omzet genereren.

Vaatwassen op twee niveaus

Nominaties Innovation AwardsMet de Two level doorschuifvaatwasmachine van Hobart kan op twee niveaus tegelijk gewassen worden. Tijdens het wassen van borden kan het tweede niveau gebruikt worden voor reinigen van bestek, pannen of bakken. Meer afwassen in minder tijd. Doordat de niveaus op elkaar zijn gebouwd, is de machine net zo breed als een vergelijkbare machine met één niveau.

Zelfdenkende combi-oven

Nominaties Innovation AwardsDe Convotherm-combi en bakovens van Devapo worden geïnstalleerd met camera en sensor aan de bovenkant van de oven. Deze herkennen automatisch het product dat in de oven gaat en selecteert het optimale kookprogramma voor dit product. De gebruiker krijgt een seintje wanneer het kookprogramma is voltooid. Er kunnen verschillende producten tegelijkertijd bereid worden.

Mobiele plug & play kookunit

Nominaties Innovation AwardsDe Blanco Cook I-flex is een compacte mobiele kook-unit met geïntegreerde inductietechnologie en rookafzuiging. De inductie- kookapparatuur heeft verschillende kookplaten (max. drie) en kookzones (max. 6), die afzonderlijk kunnen worden geschakeld. Door zijn geringe afmetingen kan de unit overal worden geplaatst. Dankzij de 230 V-aansluiting kan hij op elk standaard stopcontact worden aangesloten. Dat maakt live koken op elke locatie mogelijk.