Misset Horeca
Misset Horeca
Kaja presenteert de najaarscollectie

Kaja presenteert de najaarscollectie

Kaja heeft de najaarscollectie compleet. De specialist in meubilair, ontwerp en realisatie biedt keuze voor iedere stijl.

Kaja presenteert de najaarscollectie

Kaja vindt het belangrijk dat ondernemers bij Kaja terecht kunnen voor iedere stijl. Of je nu graag die retro look wilt creëren met de Vittoro collectie of gaat voor comfort maar compact met de Bobby-stoel. Ook rotan zit in de collectie zoals in de stoel Abbey en Jens.

Verder bevat de najaarscollectie van Kaja ook wat meer spectaculaire meubels. Zo is er bijvoorbeeld de stoel Olivia en de stoel en barkruk Phillow die cool zijn door strakke lijn beukenfineer en daardoor een fun vibe creëren.

najaarscollectie Kaja

Op het gebied van tafels is er de de melamine collectie. Daarbij is keuze uit de uitstraling die je in jouw zaak wilt creëren: stoer, rustig of klassiek. Geef het blad net dat extra door een messing omlijsting of juist stoer met blauwstaal.

De onderstellen zijn er in meer dan 50 verschillende modellen. Er zijn ook natuurlijke tafelbladen. Bijvoorbeeld tafelblad Waltz. Dit tafelblad wordt met de hand gemaakt, voorzien van een hoogwaardig epoxy opvulling. De bladen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen.

Er zitten ook echte eyecatchers in het assortiment en een nieuwe collectie aan verlichting: uniek, speels, mond geblazen met geometrische vormen.