Terras Top 100 2021 nr. 2: De Zoes, Helden

Als jurylid van de Terras Top 100 kun je alles vooraf plannen, behalve het terrasweer. Het blijft de hele dag zonnig en droog in het land, zo luidde de voorspelling. Maar bij aankomst bij De Zoes in Helden regent het dan toch. Maar dat is geen probleem bij deze prachtzaak.

‘We mogen plaatsnemen op het verwarmde terras aan de voorkant. En wow, wat is er veel aandacht besteed aan de details en de verzorging.’ Hier is sprake van een team, concludeert de jury al snel. De medewerkers zijn zichtbaar getraind, bereid om een stapje harder te zetten en zijn goed op elkaar ingespeeld. Actieve bijverkoop en service lijken in het DNA van dit bedrijf te zitten.

De vakjury noteert: ‘Tijdens ons bezoek is de bediening ons steeds een stapje voor als we aandacht nodig hebben. We worden in de watten gelegd. Om ons heen zien we dit overigens niet anders.’ Ook het serveren van de bestelling verloopt soepel en professioneel. Het eten is lekker en wordt leuk gepresenteerd. ‘Het draait hier om de details en beleving, maar het team maakt dit af.’ Zelfs op een regenachtige dag is het goed bezet. En met deze service, sfeer en gerechten hoef je je daarover niet te verbazen.

Molenstraat 7, Helden
Dezoes.nl