Terras Kickstart 2022: eerste namen zijn bekend

Terras Kickstart 2022: eerste namen zijn bekend

Misset Horeca organiseert maandag 4 april de Terras Kickstart 2022. Een dag lang kunnen horecaondernemers en medewerkers zich laten inspireren door sprekers, workshops en leerzame sessies. Onder meer sterchef Jermain de Rozario, Ron Simpson en terras Top 100-winnaar Arwin Versteyne nemen deelnemers mee in hun verhaal.

De Terras Bootcamp is inmiddels omgedoopt tot Terras Kickstart, maar de inspiratie zal er niet minder om zijn. Maandag 4 april bij Satelliet Meubelen in Breda.

En na een online versie in 2021, is het dit jaar hopelijk weer mogelijk bezoekers live te inspireren met een grote diversiteit aan workshops en sprekers. Inmiddels is al een deel van de sprekers bekend en zijn de inschrijvingen geopend.

Arwin Versteyne – Brasa Purmerend

Geen Terras Kickstart is compleet zonder het inspirerende verhaal van de winnaar van de Terras Top 100 en dat is ditmaal dus Arwin Versteyne van Brasa Purmerend. Deze winst is natuurlijk behaald samen met zijn team. Tijdens deze keuzesessie neemt Arwin je mee in zijn kijk op het personeel, zijn‘sleutel tot succes’.

Terras Kickstart, brasa arwin versteyne
Arwin Versteyne en zijn personeel van Brasa.

Anouk Snelders – Health Food Wall

Vorig jaar ook al online aanwezig bij de Terras Kickstart, maar nu dus live. Gasten kiezen steeds vaker voor een lekker, veganistisch gerecht. Maar hoe ontwikkel je deze gerechten en bied je ze aan op de menukaart? Anouk zal hier alles over vertellen, terwijl tijdens haar sessie de gerechten waar ze over verteld, ook live klaargemaakt zullen worden.

Ivo Thijssen – Bierproeven.nu

Deze sessie stoomt je klaar voor een terrasseizoen vol bier. Ivo Thijssen staat in zijn sessie stil bij welke speciaal bieren we dit terrasseizoen veel gaan zien en hoe je deze serveert. Ook vergt het werken op een terras een andere werkwijze dan gebruikelijk het geval is.

Ivo Thijssen
Ivo Thijssen van Bierproeven, Bierbewustzijn en Bierbekwaam.

Frank van Meegen – De Zoes

050821, Helden: De Zoes, Terras Top 100. Foto: Marcel van Hoorn.
Frank van Meegen

De tuin van zijn oom, waar toen enkel nog een hondenhok stond, transformeerde Frank van Meegen ruim drie jaar geleden naar een horecaterras voor bij zijn restaurant & biercafé De Zoes. In deze korte tijd wist hij dit kale stukje grond te ontplooien tot een terras waarmee hij op maandag 6 september tweede werd in de Misset Horeca Terras Top 100 2021. Hoe deed hij dat? En, hoe kun jij dit doen?

Terras Kickstart 2022

De Terras Kickstart 2022 betekent een dag lang inspiratie, workshops en sessies. Uiteraard wordt er gezorgd voor lunch, een hapje en een drankje. Laat je inspireren, ontmoet trendsetters uit de horeca en praat bij met collega’s. Schrijf je daarom nu in.

Michael Simon

Redacteur

Schrijft over de horeca, met speciale aandacht voor bier en cafés
Werkte lang, veel en met plezier in die horeca
Coördineert Terras Top 100.