Terras Kickstart 2022: eenvoudig meer bier verkopen op je terras

Terras Kickstart 2022: eenvoudig meer bier verkopen op je terras
Ivo Thijssen

Hoe verkoop je eenvoudig, gastvrij en efficiënt meer bier op je terras? Op de Terras Kickstart 2022 geeft biersommelier Ivo Thijsen tips over hoe je dit en meer toepast in de praktijk. De inschrijving voor deze aftrap van het terrasseizoen is nu geopend.

Als de terrassen straks weer open mogen en het terrasseizoen weer van start gaat, kun je maar beter goed voorbereid zijn en de Terras Kickstart 2022 biedt ondernemers daarvoor de juiste handvatten. Maandag 4 april in Breda zullen diverse sprekers, ondernemers en workshops deelnemers een dag lang inspireren op diverse gebieden.

Eén van hen is Ivo Thijssen, biersommelier en eigenaar van Bierproeven.nu. Thijssen is gediplomeerd biersommelier en geeft al jarenlang een grote diversiteit aan biertrainingen en organiseert veel bier-gerelateerde evenementen en proeverijen voor bedrijven.

Meer bierverkoop op Terras Kickstart

Tijdens zijn sessie zal Thijssen deelnemers meenemen naar hoe er eenvoudig het maximale uit het product bier gehaald kan worden. Thijssen: 'Dat kan met je bierkaart, je menukaart, met mooie combinaties van bier en spijs en hoe je bier beter onder de aandacht brengt bij de gasten.

Thijssen verdient zijn geld met bier door het ondernemen in de bierwereld met diverse bierige bezigheden en bedrijfsnamen. Tevens helpt hij klanten om ook (meer) geld te verdienen in de bierwereld, door de commerciële bierwereld beter te begrijpen.

Terras Kickstart 2022: ideale aftrap terrasseizoen

De Terras Kickstart vindt maandag 4 april plaats bij Satelliet Meubelen in Breda. Diverse sprekers, van ondernemers tot trainers en experts, bieden deelnemers, ondernemers én medewerkers, een dag lang inspiratie op alle facetten van 'het terras', om zo optimaal voorbereid te zijn op het komende terrasseizoen.

Terras Kickstart 2022

Van sessies over het optimaal indelen van je menukaart en 365 dagen het maximale uit je terras halen, tot ondernemers als Michel Pais (Strand Zuid en No Rules) en Terras Top 100-winnaar Arwin Versteyne. De inschrijving is nu geopend. Meer info en sprekers vind je hier.