Terras Kickstart 2022: zó eenvoudig integreer je vega(n) op je kaart

De opmars van vega(n) in de horeca zet zich onverminderd door. En zonder je hele kaart om te hoeven gooien, geeft ondernemer Anouk Snelders tips over hoe je vega(n) eenvoudig integreert op je menukaart. Tijdens de Terras Kickstart doet zij dit met meesterkok Marcel de Leeuw, die live gerechten bereidt.
Delen:

Als de terrassen straks weer open mogen en het terrasseizoen weer van start gaat, kun je maar beter goed voorbereid zijn en de Terras Kickstart 2022 biedt ondernemers daarvoor de juiste handvatten. Maandag 4 april in Breda zullen diverse sprekers, ondernemers en workshops deelnemers een dag lang inspireren op diverse gebieden.

Onder hen, Anouk Snelders, ondernemer en drijvende kracht achter onder meer Health Food Wall. Snelders zal voor de tweede keer aanwezig zijn op de Terras Kickstart, nadat ze in 2021 op de online versie ondernemers ook al inspireerde over het ‘veganizen’ van de terraskaart.

Vega(n) kookdemo tijdens presentatie

Anouk Snelders zal deelnemers eenvoudige tips en trics geven die direct toepasbaar zijn op de eigen (terras)kaart.

Ze zal haar sessie echter samen geven met SVH Meesterkok Marcel de Leeuw. Hij zal tijdens de presentatie een aantal gerechten bereiden die deelnemers ter plekke ook kunnen proeven, om zo zelf een oordeel te vellen over het -deels- veganizen van de terraskaart.

Terras Kickstart 2022: ideale aftrap terrasseizoen

De Terras Kickstart vindt maandag 4 april plaats bij Satelliet Meubelen in Breda. Diverse sprekers, van ondernemers tot trainers en experts, bieden deelnemers, ondernemers én medewerkers, een dag lang inspiratie op alle facetten van ‘het terras‘, om zo optimaal voorbereid te zijn op het komende terrasseizoen.

Van sessies over het optimaal indelen van je menukaart en 365 dagen het maximale uit je terras halen, tot ondernemers als Terras Top 100-winnaar Arwin Versteyne. De inschrijving is nu geopend. Meer info en sprekers vind je hier.