Lamb Weston lanceert aardappelwedges met hopsmaak

Lamb Weston lanceert aardappelwedges met hopsmaak

De nieuwste creatie van Lamb Weston zijn de Brewer's Wedges: een combinatie van krokante aardappelwedges met een hopsmaak.

Lamb Weston lanceert aardappelwedges met hopsmaak

Voor Brewer’s Wedges gebruikt Lamb Weston hele aardappelen met schil en worden de wedges in verschillende maten gesneden. Dit geeft ze een handgesneden, een ambachtelijke uitstraling en een natuurlijke aardappelsmaak.

Extra lang warm en krokant

‘Met de Brewer’s Wedges bieden we een smaakcombinatie aan die men thuis niet heeft en spelen we in op het avontuurlijke gevoel dat de consument zoekt’, zegt Bart Oostwouder, country marketeer Benelux & Scandinavië. ‘Brewer’s Wedges brengt een nieuwe smaak naar restaurants, maar zijn ook met succes getest voor afhaalmenu’s en bezorgdiensten. Dankzij hun glutenvrije hopbeslag zijn ze hiervoor bij uitstek geschikt, omdat ze langer op temperatuur blijven.’

Brewer’s Wedges

De nieuwe Brewer’s Wedges gaan goed samen met sterke, gevarieerde tegenhangers op het bord. Zo bevelen de frietmakers van Lamb Weston een T-Bone Steak met hoppy mosterdboter aan. Ook geschikt bij een poke bowl, op de borrelplank of bij de lunch.

Bereiding & bestelling

De juiste bereiding van Brewer’s Wedges in de friteuse is belangrijk voor een goed resultaat en textuur: knapperig en krokant van buiten en zacht en fluffy van binnen. Zorg ervoor dat je de beste, verse olie gebruikt en de juiste frituurtijd aanhoudt. De wedges kunnen ook in een hetelucht friteuse of in de oven worden bereid. De nieuwe Brewer’s Wedges zijn bij de groothandel te verkrijgen in verpakkingen van 4 x 2,5 kg zakken per doos.