Organics by Red Bull komt met nieuwe smaken

Organics by Red Bull komt met nieuwe smaken

Drie nieuwe smaken hebben de Organics by Red Bull sodas familie verrijkt: Purple Berry, Ginger Beer en Black Orange.

Organics by Red Bull komt met nieuwe smaken

De Purple Berry ‘wild & natural’ variant begint licht fruitig en bloemig op de tong en eindigt met een frisse, subtiele afdronk met een prettige, elegante hint van citroensmaak.

De Black Orange ’tangy & natural’ heeft een fruitige, subtiele smaak van sinaasappel. De mix van een friszure en fruitige smaak is bitter en verfrissend tegelijk.

Bij de Ginger Beer ‘fiery & natural’ wordtpittigheid gecombineerd met natuurlijke, aardse frisheid. De kruidige smaak van gember samen met frisse citrussmaken geeft een krachtige, scherpe afdronk op de tong.

Cocktails, mocktails en spritzers

Red Bull Organics

David Mansour, cocktail designer en mixoloog: ‘Met de natuurlijke ingrediënten van ORGANICS wordt het je makkelijk gemaakt om heerlijke cocktails of mocktails te maken. Met de Purple Berry, Ginger Beer en Black Orange-varianten complimenteer je de smaak van je drankje en til je het naar een hoger niveau.’

100% natuurlijke oorsprong

Organics is iets anders dan ‘gewone’ Red Bull. De organic soda is en zeker geen energiedrank. De totale reeks Organices bestaat nu uit: Simply Cola, Bitter Lemon, Ginger Ale, Tonic Water Viva Mate en de drie nieuwe smaken: Purple Berry, Black Orange en Ginger Beer. Alle varianten zijn gemaakt met ingrediënten van honderd procent natuurlijke oorsprong, zonder kleurstoffen of kunstmatige zoetstoffen. De lijn heeft de biologische certificering van de Europese Unie. De drankjes zijn licht koolzuurhoudend en zijn geschikt voor vegetariërs en mensen met een gluten-, zuivel- of tarwe- intolerantie.