In beeld: horeca trapt seizoen af op Terras Kickstart 2022

In beeld: horeca trapt seizoen af op Terras Kickstart 2022

Ruim 250 ondernemers en medewerkers kwamen maandag 4 april naar het Inspirium in Breda om het seizoen af te trappen met de Misset Horeca Terras Kickstart.

In beeld: horeca trapt seizoen af op Terras Kickstart 2022

Ron Simpson van The Avocado Show gaf marketingles en sterchef Jermaine de Rozario liet zien hoe je sterwaardige terrasgerechten maakt. Diverse sprekers waren aanwezig om ondernemers en medewerkers te inspireren, te trainen en om tips en kennis te delen over het aansturen van personeel, de ideale menukaart en de optimale terrasinrichting.

Horecatrainers als Ivo Thijssen, Franck Evers, Lisanne Korfage en ondernemers als Arwin Versteyne en Frank van Meegen deelden in aparte sessies in de verschillende inspirerende ruimtes van het Inspirium hun kennis op het gebied van ondernemen, bier, gastvrijheid en personeel. Mads Voorhoeve liet zien hoe je cocktails kunt maken, Marcel de Leeuw en Anouk Snelders verzorgden een vega(n) workshop en Satelliet hoe je het beste een terras kunt indelen. Daarnaast gaf LFE een workshop over wijn en Kolibri over personeelsinzet.

Uiteraard was er ook voldoende gelegenheid om te netwerken.

Een terugblik in foto’s, gemaakt door Koos Groenewold.