Rhima: doorschuifvaatwasser die twee korven tegelijk aankan

Rhima: doorschuifvaatwasser die twee korven tegelijk aankan

Rhima introduceert een nieuw lijn waterontharders en osmose apparatuur en een nieuwe doorschuifvaatwasser die twee korven (servies en pannen) tegelijk kan wassen.

Doorschuifvaatwasser: twee korven tegelijk

RHIMA introduceert een nieuwe versie van de WD-12 doorschuifvaatwasser, de WD-12i. Deze doorschuifvaatwasmachine kan twee korven tegelijk wassen, waarmee het over extra grote capaciteit beschikt.

De WD-12i biedt een oplossing als naast servies tegelijkertijd ook andere materialen (zoals potten, pannen en keukengerei) gewassen moeten worden. De WD-12i biedt de mogelijkheid om de waterdruk van de twee korven die erin worden geplaatst onafhankelijk van elkaar in te stellen. In één wasbeurt kan daardoor bijvoorbeeld zowel servies als de sterk vervuilde pannen worden gewassen.

Waterontharders en osmose apparatuur

Daarnaast introduceert RHIMA een nieuwe lijn wateronthardersen omgekeerde osmose-apparatuur. Het zijn respectievelijk de vernieuwde VCW-serie (waterontharders) en RO-serie (omgekeerde osmose).

De VCW-613
De VCW-613

Alle nieuwe VCW’s zijn verrijdbaar en daardoor eenvoudig te (ver)plaatsen in de spoelkeuken. De nieuwe VCW-series bestaat uit de VCW 601 (geschikt voor voorladers en glazenspoelmachines), de VCW 613 (geschikt voor alle RHIMA vaatwasmachines) en de VCW 621 (geschikt voor korventransport- en bandvaatwasmachines).

Zelf filter en membraan vervangen

De vernieuwde RO serie bevat bijvoorbeeld de RO 100i die de mogelijkheid biedt om zelfstandig de filters en membranen te vervangen, hetgeen extra flexibiliteit biedt.

RHIMA biedt 3 nieuwe modellen omgekeerde osmose-apparatuur die poleren overbodig maken; de RO 100i (voorladers en glazenspoelmachines), RO 200i (doorschuifvaatwasmachines) en RO 400i (korventransport- en bandvaatwasmachines).