Plaza digitaliseert verder met orderkiosken

Plaza digitaliseert verder met orderkiosken

Plaza 't Krûûspunt te Ameland is in mei gestart met de orderkiosken van De Digitale. Hiermee is Plaza 't Krûûspunt de 3e Plaza vestiging die de stap naar digitalisering maakt.

De behoefte aan gemak en snelheid groeit, reden voor Plaza ondernemers om hier op in te spelen. Het gebruik van de orderkiosk leidt niet alleen tot hogere tevredenheid bij de gast, maar ook tot meer omzet door de inrichting op o.a. bijverkoop.

Personeel is, en blijft een uitdaging, aan de orderkiosk heb je de perfecte medewerker, ze zijn altijd vriendelijk, nooit ziek en nemen werk uit handen in het bestel- en betaalproces. Hierdoor heb je meer tijd in de keuken.

Frank de Kruijk, eigenaar Plaza ’t Krûûspunt: 'We hebben de twee kiosken net voor Pasen laten installeren en het gaat fantastisch. Gasten begrijpen direct dat ze bij de orderkiosk kunnen bestellen waardoor wachttijden minder zijn. Door het ontwikkelen van de juiste content levert het mij ook meer omzet op. Met de inkoop via Plaza was het voor mij extra aantrekkelijk om deze stap te zetten.'