Chris Ververs

Redacteur Misset Horeca

Redacteur bij Misset Horeca. Voornamelijk actief als allround nieuwsredacteur. Dat betekent eigen nieuwsverhalen maken over de horeca, reportages schrijven en interviews afnemen. Nieuws over de branche? Neem dan contact met mij op.

Wouter Wolters

Preuverie de Toren verkocht: 'Besluit kwam als donderslag bij heldere hemel'

Het besluit kwam vorig jaar zomer, maar nu is de kogel echt door de kerk. Preuverie de Toren in Echt is verkocht. Eigenaar Wouter Wolters is klaar om...

120 jaar Het Wapen van Harmelen: een verhaal over familie, oorlog en toekomst

120 jaar Het Wapen van Harmelen: een verhaal over familie, oorlog en toekomst

Hotel Het Wapen van Harmelen bestaat 120 jaar. Hoe doorstaat een horecabedrijf de tand des tijds? Over vier generaties gastheerschap, donkere jaren...

Revolutie in de hotelsector: AI zorgt voor kostenbesparing

Revolutie in de hotelsector: AI zorgt voor kostenbesparing

In een wereld waar efficiëntie en precisie cruciaal zijn, staat de hotelsector voor een uitdaging: hoe kunnen ze de kwaliteit van schoonmaakdiensten...

Ron Blaauw (c) Jan Willem Schouten

Bep van Mokum (Jiskefet) nieuwe gezicht bij Ron Gastrobar van Ron Blaauw (met video)

Bep van Mokum is het nieuwe gezicht van Ron Gastrobar aan de Sophialaan in Amsterdam. Het beroemde typetje uit Jiskefet is per 1 mei 'in dienst'...

Deze afbeelding van brainfood is gemaakt met Imagine.

Brainfood in de horeca: Grand Café LIVING ziet vraag stijgen naar 'voeding voor de geest'

In de wereld van voeding en welzijn wordt de term 'brainfood' steeds prominenter, ook in de horeca. Zo staan er speciale bowls prominent op het menu...

Boost je omzet met 46 procent: 'Maak gastvrouw of -heer belangrijk'

Boost je omzet met 46 procent: 'Maak gastvrouw of -heer belangrijk'

De verkoop radicaal verhogen. Welke ondernemer wil dat nou niet? Horeca-adviseur Franck Evers belooft 46 procent meer omzet in 10 weken tijd. Op...

Het belang van branding in de horeca: 'Besparen én omzet laten stijgen'

Het belang van branding in de horeca: 'Besparen én omzet laten stijgen'

Goede branding kan voor een kleinere horecazaak hét verschil maken. Waar bij grote ketens op elk servet, glas of theelepeltje een eigen logo staat,...

Barry en Judith Zwinkels. Foto-credits: Fred Libochant Fotografie

Buitengewoon genieten: de strategie achter het terras van Wollebrand Lakehouse

'Voetbal is simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen', was getekend Johan Cruijff. Hetzelfde kan gezegd worden over hoe je een...

De wijn van monnik Gabriel staat per ongeluk op de kaart van sterrenrestaurant Noma

De wijn van monnik Gabriel staat per ongeluk op de kaart van sterrenrestaurant Noma

Een monnik die al zijn hele leven wijn verbouwt in Georgië weet niet wat hem overkomt. De 55-jarige Gabriel Khomazuridze staat in de belangstelling...

Finalisten bekend van Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs

Finalisten bekend van Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs

De 10 finalisten van de prestigieuze Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs zijn bekend. Deelnemers doorstonden met verve de intensieve theorieronde...