Chris Ververs

Redacteur Misset Horeca

Redacteur bij Misset Horeca. Voornamelijk actief als allround nieuwsredacteur. Dat betekent eigen nieuwsverhalen maken over de horeca, reportages schrijven en interviews afnemen. Nieuws over de branche? Neem dan contact met mij op.

Brothers Horeca Groep opent vestiging van Grand Café LIVING-concept

Brothers Horeca Groep opent vestiging van Grand Café LIVING-concept

Feest op het Utrecht Science Park. Daar wordt de hele week de opening gevierd van Grand Café LIVING. Deze tweede vestiging van de Brothers Horeca...

Patrick Proveniers en Reno Hilgersom

Restaurant Capriole Café in Den Haag wordt PuuRR aan de Binck

Capriole Café in Den Haag sluit na acht jaar de deuren. Een restaurant op dezelfde locatie blijft wel bestaan. Op 4 mei heropent in het pand PuuRR...

Hoe behoud je medewerkers tijdens het zomerseizoen: 'Zorg voor rustpunt in team'

Hoe behoud je medewerkers tijdens het zomerseizoen: 'Zorg voor rustpunt in team'

Medewerkers werven of behouden voor het zomerseizoen. Als horecaondernemer in Den Haag weet Patrick van Aller, eigenaar van Gastropub Van Kinsbergen,...

Kiona Malinka aan het werk

Kiona Malinka adviseert: 'Zet zelfgemaakte ijsthee op de kaart'

De nieuwe dranktrend op het terras in 2024 is homemade. Met zelfgemaakte ijsthee kun je als horecaondernemer snel een echte topper op de kaart...

Cocktailexperts bieden uitkomst: 'Hardlopers op de tap én serveer (simpele) vers bereide toppers'

Cocktailexperts bieden uitkomst: 'Hardlopers op de tap én serveer (simpele) vers bereide...

Je bent horecaondernemer, hebt een terras en wil heerlijke cocktails schenken. Die zijn per slot van rekening helemaal in mode. Een probleem: dat is...

BN'ers openen nieuw restaurant Bar Brasserie De Blend in het Utrechtse Koffiekwartier

BN'ers openen nieuw restaurant Bar Brasserie De Blend in het Utrechtse Koffiekwartier

De Utrechtse Horeca Groep - bestaande uit onder meer oud-voetballers Marco van Basten en Frank Rijkaard - timmert hard aan de weg. Deze zomer openen...

v.l.n.r. Paul Sharo, Jacko van Dijke en Nine van Grondelle voor de pop-up koffiebar in Rotterdam. Foto: Michèle Margot

Vooral jongeren kiezen voor cafeïnevrij genot: decafé wint aan populariteit in de horeca

Cafeïnevrije koffie is bezig aan een opmars. Met name Generatie Z kiest vaker decafé. Reden van de groeiende populariteit is volgens Man met Bril...

Foto: Michèle Margot

Man Met Bril Koffie opent pop-upbar met alleen maar decafé koffie: 'Vraag neemt toe'

De opening was bewust op 1 april. Maar van een grap is beslist geen sprake. Koffiebar Man met Bril Koffie heeft een tijdelijk decafé koffiezaakje...

Horecaondernemers over voorbereiding op Koningsdag: 'Winst wordt eerlijk verdeeld'

Horecaondernemers over voorbereiding op Koningsdag: 'Winst wordt eerlijk verdeeld'

27 april is het weer zover: Koningsdag! Voor de horeca hét moment om te pieken. Maar hoe bereid je je als ondernemer voor op deze nationale feestdag?...

Bistronoom benoemt Tyas Verburg als nieuwe chef-kok: 'Verrassen met smaakvolle ervaringen'

Bistronoom benoemt Tyas Verburg als nieuwe chef-kok: 'Verrassen met smaakvolle ervaringen'

De 28-jarige Chef-kok Tyas Verburg staat per 1 april achter de kachel bij Bistronoom in Woerden. Met het kleine à la carte menu en de...