Chris Ververs

Redacteur Misset Horeca

Redacteur bij Misset Horeca. Voornamelijk actief als allround nieuwsredacteur. Dat betekent eigen nieuwsverhalen maken over de horeca, reportages schrijven en interviews afnemen. Nieuws over de branche? Neem dan contact met mij op.

Dit beeld is gegenereerd met behulp van AI.

Hoe ga je om met een overval: 'Probeer de rust te bewaren'

Voor de serie 'Hoe ga je om met..' van Misset Horeca deelt ondernemer Koen Hoeben zijn tips over hoe om te gaan met een overval en de nasleep daarvan.

Ondernemers Joke en Joey van Heesbeen

Restaurant 1857* dolblij met eerste Michelinster: 'Vieren met veel champagne'

Tsja, wat zeg je als je totaal overdonderd bent omdat je een Michelinster hebt gekookt? Joey van Heesbeen van restaurant 1857* weet het wel: 'Het is...

Blijdschap bij winnende Michelincollega's van restaurant Showw*

Blijdschap bij winnende Michelincollega's van restaurant Showw*

Ze zijn nog geen tien maanden bezig, maar restaurant Showw* in Amsterdam heeft de eerste ster al binnen. Tijdens de Michelin Gids Ceremonie Nederland...

Young Chef Award 2024 gaat naar Sofiane Bons

Young Chef Award 2024 gaat naar Sofiane Bons

Jonnie en Thérèse Boer van de Librije*** hebben de Young Chef Award uitgereikt. De award gaat naar Sofiane Bons van Joella in Rotterdam.

Bierbrouwer Ronald VandeStreek

Utrechtse bierbrouwer overtuigd: 'Over tien jaar is fresh hop groter dan bokbier.'

In het Nederlandse bierlandschap is een stille revolutie gaande, aangevoerd door de Utrechtse brouwerij VandeStreek. En dat heeft alles te maken met...

V.l.n.r. chefs Geert-Jan Vaartjes, Jeroen Achtien

Friese topchefs halen mooi bedrag op met 'Frysk Benefiet Diner' voor Braziliaanse straatkinderen

Acht topchefs met Friese roots hebben deze week tijdens het 'Frysk Benefiet Diner' in restaurant Mearkas gekookt voor de stichting Help mij Leven.

Teunissen Architectenburo BV

Bouw Van der Valk Hotel Zoetermeer van start

Begin 2025 start de bouw van een nieuw Van der Valk Hotel in Zoetermeer. Langs de A12 moet een gebouw van 75 meter hoog komen te staan.

Franck Everes en Michiel Houkes voor Eten & Drinken in Nijmegen Oost.

Ondernemer heeft oplossing tegen bierverspilling: 'Werkt perfect!'

Goed bier door de spoelbak gieten. Dat is pure geldverspilling. Het overkomt iedere ondernemer met een tap. Maar niet (meer) bij uitbater Michiel...

Dit beeld is gegenereerd met behulp van AI.

Hoe ga je om met agressie in de horeca? 'Cruciaal om de juiste signalen tijdig op te merken'

Voor de serie 'Hoe ga je om met..' van Misset Horeca deelt Martijn Wildeboer van Platform Veilig Ondernemen (PVO) zijn inzichten hoe...

Karma Kebab opent vestiging in Amsterdam

Karma Kebab opent vestiging in Amsterdam

Karma Kebab breidt uit. Vanaf 27 september opent de keten een restaurant in het hart van Amsterdam op Leidsekruisstraat.