FreshRecruitment
Column Jos Muller: Wat een teleurstelling was het een aantal weken geleden toen het bericht kwam dat de Horecava 2022 wordt verschoven naar een latere datum in het jaar.
Onlangs las ik in mijn plaatselijke krant dat er een nieuw visrestaurant geopend gaat worden in de stad. Dat is op zich niet opzienbarend, ware het niet dat ze komen in het pand waar voorheen de hamburgerketen Five Guys was gevestigd. Met een mooi fastserviceinterieur alleen ben je er nog niet, het gaat om het totaal.
De afgelopen maand kan het je niet ontgaan zijn; een van de fastservicecollega's heeft nogal wat publiciteit gehad met een geslaagde poging om het duurste broodje hamburger te maken. Maak ook het onderscheid met je eigen Broodje speciaal.
Nu de coronaperikelen langzaamaan minder worden en we weer overgaan naar normaal steken er een paar rare zaken de kop op.
Ondanks dat het ook prima in de winter kan, is het weer tijd voor de barbecue. Welke ondernemer kiest voor vegan en zet gegrilde asperges op de kaart?
In meerdere opzichten is een milkshake mijn favoriete drankje in de cafetaria. Ik vind het lekker, verkoelend en het is bovendien een perfect product voor bijverkoop.
Vegan biedt kansen. Zo wil Unilever binnen een paar jaar een omzet van €1 miljard behalen uit de verkoop van vegetarische en veganistische producten. En de grootste hardloper in de cafetaria is vegan friet
De columns van Jos Muller zijn verhuisd van Snackkoerier naar Misset Horeca, waar hij zich snel hoopt thuis te voelen. Jos Muller schrijft over gastvrijheid en zet daarbij de rol van de mens centraal.
Tijdens een workshop over omgaan met de jeugd van tegenwoordig ontstond er een discussie met de deelnemers, en al snel merkte ik dat er echt sprake is van een generatiekloof.
En BAM, dan zit je na vier mooie dagen op de Horecava 2020 weer met één klap in de werkelijkheid. Heb je net meer dan 120 deelnemers aan de Lekkerste Wedstrijden mogen presenteren, die stuk voor stuk met een enorme passie, creativiteit en inzet de mooiste creaties neerzetten, velen met aandacht voor duurzaamheid, dierenwelzijn en gezonde voeding, lees je een stuk in het AD waarin de politiek weer eens roept de strijd met fastfood aan te gaan.