artikel

42: Ons Caffeej – Uden

Café

Café van het Jaar in 2001 en nog steeds gaat uitbater Jan Caspers onvermoeibaar door, al hoorden we geruchten dat hij dit jaar zijn pand op een haar na had verkocht. Financiële problemen bij de mogelijke koper staken een stok tussen de spaken.

42: Ons Caffeej – Uden

We gunnen het Caspers natuurlijk van harte om na jaren van buffelen zijn zaak te gelde te maken, maar het is niet voor het eerst dat er initiatieven zijn de zaak te verkopen. Hopelijk gaat de afgeketste verkoop niet ten koste van de motivatie en zet hij de schouders er nog een keer onder.

Het is nodig om Ons Caffeej weer bij de tijd te brengen. De vloer is na jaren van intensief gebruik toe aan een opknapbeurt en ook de toiletten mogen worden aangepakt.

Verder blijft dit café de spil van het Udense uitgaansleven. Met een sterke regiofunctie. Zeker in de weekeinden komen de jongeren vanuit de verre omgeving aangefietst. In de bediening puik personeel, dat trots is dat het hier mag werken. Zonder arrogant te zijn trouwens. De medewerkers zijn alert, gastvrij en kundig. Met het volle dienblad op de vingertoppen serveren ze de bestellingen vlot uit. De gastvrijheid valt niet alleen de vele bekenden ten deel, het is ook richting de oudere nieuwkomers – zoals we de juryleden in dit geval wel mogen noemen. Het is nog steeds een genoegen om hier te zijn.

Algemene informatie

Eigenaar: Jan Caspers

Markt 9, 5401 GN Uden

(0413) 25 19 34

j.caspers@onscaffeej.nl

www.onscaffeej.nl

Reageer op dit artikel