artikel

44: De Tijd – Oisterwijk

Café

De Tijd ligt aan de Lind in Oisterwijk en dat zegt genoeg. De Lind is een terrasboulevard met gerenommeerde bedrijven. Dat De Tijd daar opvalt, zegt genoeg. Het heeft alles: een mooi terras, gezellig café en een eetruimte.

44: De Tijd – Oisterwijk

Weinig veranderingen dit jaar. Beide eigenaren staken veel energie in de realisatie van hun tweede bedrijf, SEC eten en drinken, en lieten de bedrijfsvoering in belangrijke mate over aan het personeel. ‘Sfeer compleet en uitstekend personeel’, merkt het jurylid op. ‘Dit personeel mag er zijn. Geestig en alert. Zonder dominant aanwezig te zijn. Niets is ze bovendien te veel. Of het nu drinken of eten betreft. ‘Een extra portie patat?’, geen probleem. ‘Nog een biertje?’, komt eraan meneer. Het maakt niet uit wat je vraagt, het staat in een handomdraai op tafel. Een feest om hier te zijn.’

Hoewel de eetfunctie op sommige momenten fors is, gaat dit niet ten koste van de drankverstrekking. Op het formulier lezen we dat De Tijd begin 2011 ingrijpend wordt verbouwd. De ondernemers kennende, wordt het vast een verbetering.

Algemene informatie

Eigenaren: Mirjan Theuns, John Cornelissen

De Lind 53, 5061 HT Oisterwijk

(013) 528 56 78

info@detijdoisterwijk.nl

www.detijdoisterwijk.nl

Reageer op dit artikel