artikel

55: De Noot – Hoogland

Café

Een muziekcafé waar de liefde voor muziek van de muren druipt. Eigenaar Henk Hak zorgt goed voor zijn zaak en de mensen die er werken. Veel details, een bar in gitaarvorm en instrumenten aan de muren. Achter de bar mensen die hun werk met plezier uitvoeren. De vele optredens in zijn zaak van – met name – blues- en rockformaties geven het café landelijke faam. Dankzij de goede contacten in de muziekwereld slaagt Hak er regelmatig in artiesten van naam te lokken.

55: De Noot – Hoogland

Door de ligging op de hoek van een drukke kruising, is De Noot niet te missen. Met een parkeerplaats voor de deur en een pand dat oogt als een oude boerderij met strodak. De linker aanbouw is het eetlokaal, de hoofdbouw het café. De exploitatie van het eetlokaal werd een paar jaar geleden overgedaan aan een personeelslid, maar beide bedrijven werken nog nauw samen. Daarom ook daar de menukaart op een oude lp-hoes. Gek genoeg horen we tijdens het eten helemaal geen muziek en dat hadden we wel verwacht. Wel valt op de dat de prijs-kwaliteitverhouding van het eten dik in orde is. Een mooi compleet bedrijf.

Algemene informatie

Eigenaar: Henk Hak

Hamseweg 31, 3828 AA Hoogland

(033) 480 93 76

info@denoot.nl

www.denoot.nl

Reageer op dit artikel