artikel

97: Jansen en Janssen – Enschede

Café

Niet al te groot café aan het plein van Enschede. Bepaald niet de enige zaak, maar wel een prettig buitenbeentje. Het was niet alleen afgeladen vol tijdens de festiviteiten rond het voetbalkampioenschap van FC Twente, maar ook als het jurylid er is en de Batavierenrace arriveert. Er staat een extra podium en het is druk en een beetje chaotisch. Toch loopt het bij Jansen en Janssen professioneel door en snappen ze dat piekmomenten er zijn om optimaal van te profiteren.

97: Jansen en Janssen – Enschede

De inrichting van de zaak is sober en simpel, de wc’s waren gezien de drukte prima op orde. In de toelichting die we krijgen, staat dat dit jaar bedrijfsleidster Gusta Benders werd aangetrokken. Een dame met de papieren van de Grolsch Horeca Academie op zak, dus zij weet van wanten. Het assortiment whisky’s werd uitgebreid en dat is een ontwikkeling die meer cafés dit jaar inzetten. Een prima eetcafé waar de medewerkers met duidelijk plezier de producten uitserveren.

Algemene informatie

Gastheer/-vrouw: Arjen Suers, Marijke Geerdink

Oude Markt 10, 7511 GA Enschede

(053) 430 70 10

ajsuers@gmail.com

www.jansenenjanssen.com

Reageer op dit artikel