artikel

Duurzame koffie

Café

Klanten van Deli XL kiezen steeds vaker voor duurzame koffie. De foodservicegroothandel levert sinds eind 2009 de koffie en thee van Reuser & Smulders alleen nog in een variant met een eerlijke herkomst.

Duurzame koffie

Het huismerk is namelijk voorzien van het Rainforest Alliance-keurmerk. Het garandeert de afnemers dat het product onder strenge voorwaarden en op gecertificeerde plantages duurzaam is geproduceerd. Dankzij de restyling van de verpakking zijn de duurzame producten in één oogopslag te herkennen.

Ook heeft Deli XL kritisch gekeken naar het aanvullend assortiment, het servies en de apparatuur. Na een evaluatie bleek dat de keuze uit koffiemachines nog beter kon. Vibiemme, Carimali, Schaerer en Animo leveren voortaan machines binnen het concept.

www.delixl.nl

www.reuserensmulders.nl

Reageer op dit artikel