artikel

Golden rum

Café

Ingrediënten: 1 fles amberkleurige rum 2 dl abrikozenlikeur 5 dl grapefruitsap 2,5 dl ananassap 2,5 dl citroensap Bereiding: Schenk alle ingrediënten in een grote bowlschaal, gevuld met ijsblokjes. Roer het geheel goed door en bewaar het koel. Voeg vlak voor het serveren spuitwater (5 dl tot 1 liter) en stukjes vers fruit toe. Bijvoorbeeld ananas […]

Ingrediënten:

  • 1 fles amberkleurige rum
  • 2 dl abrikozenlikeur
  • 5 dl grapefruitsap
  • 2,5 dl ananassap
  • 2,5 dl citroensap
  • Bereiding:

    Schenk alle ingrediënten in een grote bowlschaal, gevuld met ijsblokjes. Roer het geheel goed door en bewaar het koel. Voeg vlak voor het serveren spuitwater (5 dl tot 1 liter) en stukjes vers fruit toe. Bijvoorbeeld ananas en sinaasappel. Serveer de Golden rum in tumblerglazen met een rietje.