artikel

Registratie en presentatie verbeteren cijfers

Café

Schaf voor uw frisdranken een postmix-installatie aan die u kunt aansluiten op uw computersysteem. Zo registreert u exact het verbruik van frisdranken en heeft u prima mogelijkheden om te analyseren. Bijvoorbeeld hoeveel soorten frisdranken er op een bepaald tijdstip zijn geschonken. Altijd handig om verkoopacties op te zetten. Serveert u frisdrank uit een flesje, hanteer […]

Schaf voor uw frisdranken een postmix-installatie aan die u kunt aansluiten op uw computersysteem. Zo registreert u exact het verbruik van frisdranken en heeft u prima mogelijkheden om te analyseren. Bijvoorbeeld hoeveel soorten frisdranken er op een bepaald tijdstip zijn geschonken. Altijd handig om verkoopacties op te zetten.

Serveert u frisdrank uit een flesje, hanteer dan de volgende stappen:

1. Zet een glas op een viltje

2. Open het flesje

3. Schenk een deel van een frisdrank in in een glas met ijsblokjes.

4. Plaats het flesje op een ander viltje rechts achter glas. Vergeet niet het etiket naar de gast toe te richten.

5. Geef er alleen een schijfje citroen bij wanneer de gast erom vraagt.

Tip: Wanneer de gast citroen én ijsblokjes wenst, doe dan eerst het schijfje citroen in het glas. Daarna de ijsblokjes er overheen. Zo kan de gast gemakkelijker stampen.

Reageer op dit artikel