artikel

Smit & Dorlas: Snel ijscappuccino maken

Café

Smit & Dorlas koffiebranders komt met een nieuwe espressomachine, Black & White 2. Afgelopen zomer is deze op diverse locaties in de horeca getest, met name in brasseriën en grand cafés waar veel koffie wordt geserveerd.

Smit & Dorlas: Snel ijscappuccino maken

Deze volautomatische espressomachine biedt variatie in het koffieaanbod. Volautomatisch zet hij alle standaard espressospecialiteiten als café crème, cappuccino, latte macchiato en espresso. Speciaal, volgens marketing- & salesmanager Marcel Hofman, is dat alle melkspecialiteiten ook met koude melk en koud melkschuim kunnen worden bereid, zodat het maken en verkopen van o.a. ijscappuccino erg eenvoudig is. ,,Zeer interessant, zeker op warmere dagen.’’

Dit nieuwe model van Thermoplan kenmerkt zich volgens Hofman verder door de ongekend hoge kwaliteit van het melkschuim, waardoor de cappuccino’s en andere melkspecialiteiten onderscheidend van kwaliteit zijn. De machine is uitgevoerd met twaalf producttoetsen, die tot 24 selecties mogelijk maken. Capaciteit tot 200 koppen per uur en zeer energiezuinig, wat leidt tot lagere energiekosten. Deze degelijke Zwitserse precisiemachine is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar.

Smit & Dorlas, Mijdrecht. Tel. (0297) 23 11 63.

www.smitdorlas.nl

Reageer op dit artikel