artikel

Tom Collins

Café

Ingrediënten 4 cl gin 1 theel suiker of 1 el rietsuikersiroop sap van 1 citroen Bereiding Vul een tumbler met enige ijsblokjes. Voeg de ingrediënten toe. Leng aan met spuitwater en roer het geheel goed door. Decoreer met een schijfje citroen en een gekonfijte kers, serveer indien gewenst met een rietje. Dit is een zachte […]

Ingrediënten

  • 4 cl gin
  • 1 theel suiker of 1 el rietsuikersiroop
  • sap van 1 citroen
  • Bereiding

    Vul een tumbler met enige ijsblokjes. Voeg de ingrediënten toe. Leng aan met spuitwater en roer het geheel goed door. Decoreer met een schijfje citroen en een gekonfijte kers, serveer indien gewenst met een rietje.

    Dit is een zachte en gemakkelijk verteerbare drink. Indien u jenever gebruikt in plaats van gin, krijgt u de John Collins.

    Reageer op dit artikel