artikel

Verse bonen

Café

Redbeans, het merk van Neuteboom Koffiebranders, introduceert de Beanmachine Double D voor de zakelijke markt. Een koffieautomaat werkend volgens espressotechniek met verse bonen, uitgerust voor het grote werk. De Beanmachine helpt 25 tot 40 personen aan espresso, café crème, cappuccino en andere variaties op basis van verse bonen.

Verse bonen

De machine heeft niet alleen een strak design, maar is ook gebruiksvriendelijk door het touchscreen. Hij is verder geschikt voor het zetten van een kan koffie, heeft een sterkteregeling en een energiebesparende timerfunctie. De Almelose firma is bezig de Double D-lijn uit te breiden met beanmachines voor de horeca.

De koffie van Redbeans is 100 procent hand geplukt, bestaat uitsluitend uit Arabica-bonen, is biologisch verbouwd, fair trade ingekocht en duurzaam geproduceerd. Het merk is te vinden in horeca en grootverbruik.

www.redbeans.nl

www.neuteboom.nl

Reageer op dit artikel