artikel

Koffie Top 100 nr. 10: Coffeelovers Van Piere, Eindhoven

Café

De tweede Coffeelovers die de top-10 binnenstoomt en de enige Coffeelovers buiten Limburg. Of meer specifiek, buiten Maastricht.

Koffie Top 100 nr. 10: Coffeelovers Van Piere, Eindhoven

We treffen barista Joep en dat is een ware latte art-kunstenaar. Net zo  makkelijk tekent hij een blaadje, hartje of zelfs een heuse zwaan in het melkschuim. In alles straalt hij koffiepassie uit. Net als het interieur van deze zaak. Met koffierecepten op de wanden, koffiezakken om op te zitten. De espressomelange bestaat uit liefst zes bonensoorten en dat levert een koffie op met een intense smaak, maar toch een zachte afdronk. Hoewel bij Coffeelovers wordt gewerkt met houdbare melk, is dit vrijwel niet terug te proeven in de smaak. Deze is vol, romig en een tikje zoet.

Nieuwe Emmasingel 44, Eindhoven
Coffeelovers.nl