artikel

Koffie Top 100 nr. 100: Josephine Coffee, Arnhem

Café

Eigenaren Renate Claessens en Arjan Pen hebben de inspiratie voor hun gezellige en gemoedelijke zaak opgedaan tijdens reizen.

Koffie Top 100 nr. 100: Josephine Coffee, Arnhem

Sinds juni 2011 serveren ze koffie, broodjes en een uitgebreid assortiment thee. Op de kaart staan verschillende zetmethoden van koffie zoals americano, lungo en filterkoffie. Onze proever heeft de café crème geproefd. Deze had een lichte crema en dito mondgevoel. Verder heeft de koffie een fris zuurtje. De cappuccino is visueel correct met latte art. De eigenaren spreken met veel passie over koffie en hebben de wil om zich hier verder in te ontwikkelen. ‘Met iets meer nauwkeurigheid en routine in het baristavak zullen de koffies nog beter worden.’ Een verdiende plek op het randje van deze Top 100.

Bakkerstraat 22, Arnhem
Josephinecoffee.com

Reageer op dit artikel