artikel

Koffie Top 100 nr. 12: Coffee Plaza (Van der Hoopstraat), Amsterdam

Café

Met drie vestigingen in de hoofdstad begint Coffee Plaza langzamerhand de nodige naamsbekendheid te krijgen. De vestiging in de Van der Hoopstraat, in de buurt van het bekende Westerpark, bestaat in december drie jaar.

Koffie Top 100 nr. 12: Coffee Plaza (Van der Hoopstraat), Amsterdam

Het interieur is ronduit uitnodigend. Twee stoere stamtafels met daarop volop kranten en tijdschriften, wandbanken en fauteuils. Een terrasje voor de deur. De bar is een combinatie met vitrine. Verse broodjes, fruit, machine voor smoothies, het nodigt uit om te bestellen. Gevraagd naar de melk die wordt gebruikt, blijkt dat er naast de Lang Houdbaar ook halfvolle melk is, Alpro sojamelk en lactosevrije melk. De barista van dienst oogt sympathiek en doet met plezier en vakmanschap zijn werk.

Van Der Hoopstraat 18, Amsterdam
Coffeeplaza.nl