artikel

Koffie Top 100 nr. 17: Bar Boon, Hilversum

Café

Midden op het Hilversumse Mediapark en het populaire Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid op een steenworp afstand deze, volgens het jurylid, ‘fijne zaak’.

Koffie Top 100 nr. 17: Bar Boon, Hilversum

Door de kajuitramen en het golfplaten dak valt het gebouwtje sowieso op tussen dit door volle parkeerplaatsen en betonnen omroepgebouwen gedomineerde gebied. Eenmaal binnen zit je aan ruwhouten tafels en op afgezaagde stukken boomstam. Een leuk contrast. Vorig jaar door journalistenvakblad Villamedia nog opgenomen in de Top 10 van populairste interviewlocaties met omroepcoryfeeën. En bij een goed gesprek hoort natuurlijk ook een goede kop koffie. Dat wordt volledig begrepen. Er wordt netjes gewerkt, de koffies zijn prima gezet en worden met een glimlach uitgeserveerd.

Sumatralaan 45, Hilversum
Barboon.nl

Reageer op dit artikel