artikel

Koffie Top 100 nr. 23: De (H)eerlijkheid, Schijndel

Café

Een actief horecabedrijf dat duidelijk energie steekt in kwaliteit. Van de bediening tot de producten die worden geserveerd.

Koffie Top 100 nr. 23: De (H)eerlijkheid, Schijndel

Achter de pistonmachine geschoolde barista’s die de kneepjes van het vak leerden in de trainingsruimte van Illy in ‘s Gravendeel. De inrichting is barokachtig en dat voelt al snel als een warme deken. Het water waarmee de koffies worden bereid, is eerst door de ontharder gegaan en dat zorgt ervoor dat de bonen optimaal de gelegenheid krijgen hun extractie af te geven. Het levert een espresso op met een zachte en tegelijkertijd volle smaak op. De cappuccino smaakt volgens het jurylid ‘als een bonbonnetje’. En dat is ook te danken aan de gebruikte verse volle melk van Arla.

Hoofdstraat 94-96, Schijndel
Deheerlijkheidvanschijndel.nl

Reageer op dit artikel