artikel

Koffie Top 100 nr. 25: Doppio Espresso, Arnhem

Café

Nóg een Doppio in de hogere regionen van deze lijst. Als we een gewone koffie bestellen, krijgen we de wedervraag hoe deze moet worden gezet.

Koffie Top 100 nr. 25: Doppio Espresso, Arnhem

Het wordt een filterkoffie. Het hete water wordt even later over versgemalen single estate-bonen uit El Salvador geschonken. Het levert een zeer aromatische koffie op, die zowel een tikkeltje rins als fruitig is in de hoofdsmaak. Een ontdekkingsreis voor de smaakpapillen. De espresso heeft een klein beetje overextractie waardoor de cremalaag wat aan de dunne kant is, maar de intense smaak met hinten van cacao vergoedt veel. Het personeel werkt met passie. De verse smoothies lopen als een trein. De bereiding ervan zorgt wel voor herrie achter de bar.

Koningstraat 16B, Arnhem
Doppio-espresso.nl

Reageer op dit artikel