artikel

Koffie Top 100 nr. 26: Terlago, Horst

Café

Pas een jaar eigenaresse van deze zaak en al voor de tweede keer in de Koffie Top 100. Een prestatie van formaat van Yvonne Reinders.

Koffie Top 100 nr. 26: Terlago, Horst

De zaak heeft een frisse en eigentijdse uitstraling. Tijdens het jurybezoek worden de koffies bereid door Amaury, een jonge barista die alles in zich heeft om een topper in zijn vakgebied te worden. De café crème is stevig en toch fris. Zo drinken we ’m graag. De espresso heeft een mooie elastische cremalaag, maar is in de afdronk ietsje bitter en hard. Met de cappuccino wordt wel bijna maximaal gescoord. Een prachtige rosetta in de schuimkraag en met precies de juiste dikte. Alle koffies worden geserveerd met servet, water, een los koekje en suiker.

Kerkstraat 9, Horst
Terlago.nl

Reageer op dit artikel