artikel

Koffie Top 100 nr. 27: Komma, Helmond

Café

In het pand waarin ook de bibliotheek zetelt, vinden we Komma. Espresso, lunch en lounge. Als het jurylid zich bekendmaakt, nemen de zenuwen acuut beslag van eigenares Danielle Jordans.

Koffie Top 100 nr. 27: Komma, Helmond

Met trillende handen zet ze de gevraagde ‘lungo’ even later op tafel. De koffie heeft desondanks een mooie elastische cremalaag en een smaak waarin bitter en rins strijden om de hoofdrol. Gelukkig wint geen van beide, wat een zeer evenwichtig kopje koffie oplevert. De espresso is mooi vol van smaak met ook hier een rinse afdronk, een belangrijk kenmerk van de gebruikte Peeze-bonen. Op de presentatie valt niets af te dingen. Er is keuze uit witte en rietsuiker, er komt een koekje bij en een glaasje water.

Watermolenwal 11, Helmond
Komma-helmond.nl

Reageer op dit artikel