artikel

Koffie Top 100 nr. 28: Hotel Corona, Den Haag

Café

Het statige en historische Hotel Corona is na de verbouwing in 2010 weer helemaal bij de tijd. In deze chique ambiance drink je geen koffie, je nipt het.

Koffie Top 100 nr. 28: Hotel Corona, Den Haag

De barista van dienst werkt schoon en hygiënisch; na ieder kopje wordt de machine doorgespoeld. Het zorgt voor een fijne en professionele sfeer, aldus het jurylid. De bediening is vriendelijk en serveert de koffies uit op een blaadje. Compleet met suiker, melk en een paar huisgemaakte friandises. De café crème zou iets voller van smaak mogen zijn, de espresso heeft een aantrekkelijke donkerbruine crema die weer mooi dichttrekt als de oppervlakte met een lepeltje is weggeduwd. De smaak is rond en vol. Eerst een beetje rins en een klein bittertje aan het eind.

Buitenhof 39-42, Den Haag
Corona.nl

Reageer op dit artikel