artikel

Koffie Top 100 nr. 29: Kaldi Amsterdam, Amsterdam

Café

Op de hoek van de Herengracht is dit een populair koffieadres voor buurtbewoners en toeristen.

Koffie Top 100 nr. 29: Kaldi Amsterdam, Amsterdam

Kaldi is een mix van winkel en koffiebar, maar eigenaresse Noortje Coolen (genomineerd voor de titel Franchisenemer van het Jaar 2013) vertelt dat de winkelfunctie hier kleiner is dan de verkoop van vers gezette koffie en thee. Enthousiast vertelt ze over de verschillende bonensoorten waarmee ze werkt. Hoewel het jurylid de zaak bezoekt als het buiten tropisch heet is, is het binnen simpelweg druk. De gevraagde lungo wordt een filterkoffie en die smaakt uitstekend. Het eigen Kaldi-servies ziet er mooi uit. Complimenten ook voor de achterwand met duidelijke informatie over prijzen en kenmerken van de geserveerde koffies.

Herengracht 300, Amsterdam
Kaldi.nl

Reageer op dit artikel