artikel

Koffie Top 100 nr. 30: Bagels & Beans, Amsterdam

Café

Hier en daar nog wat puntjes op de ‘i’ en volgend jaar ligt een hogere notering in het verschiet’, oordeelt het jurylid.

Koffie Top 100 nr. 30: Bagels & Beans, Amsterdam

En het zijn inderdaad details die voor verbetering vatbaar zijn bij deze vestiging van de bekende koffieketen. Zoals een iets te grote kop, waardoor de melksmaak de cappuccino overheerst. En de cremalaag op de espresso zou iets steviger mogen zijn. Toch vergoedt de smaak van de koffie in beide gevallen veel. De koffies worden gezet met bonen van de ‘eigen’ single estate uit Panama en die zijn van topkwaliteit. Vooral in de americano komen ze volop tot hun recht. Gelegen aan een gracht en voor de deur een leuk terrasje met kleurige zitzakken.

Kelders 3, Leeuwarden
Bagelsbeans.nl