artikel

Koffie Top 100 nr. 31 The Dylan, Amsterdam

Café

Bekend vijfsterrenboutiquehotel in het hartje van Amsterdam. Het inpandige sterrestaurant Vinkeles draagt bij aan het chique imago.

Koffie Top 100 nr. 31 The Dylan, Amsterdam

Dus stapt het jurylid vol verwachting naar binnen. In de twee koffiemolens gaan evenzoveel verschillende bonensoorten. Eén voor de ‘gewone’ koffie, de ander voor espresso. De twee jonge mannen achter de glimmende La Marzocco zijn duidelijk gepassioneerd aan het werk. Ze zetten een espresso zoals het hoort. Met een hazelnootachtige cremalaag, een goede body en een hoofdsmaak die in balans is. De laag melkschuim op de cappuccino is ietsje te dun, maar technisch prima in orde. De prijzen per kopje behoren tot de hoogste in deze lijst.

Keizersgracht 384, Amsterdam
Dylanamsterdam.nl