artikel

Koffie Top 100 nr. 33: Martins, Apeldoorn

Café

Martins Brasserie is een sfeervolle brasserie met zowel een terras voor de zaak als in de binnentuin.

Koffie Top 100 nr. 33: Martins, Apeldoorn

Hoewel ons jurylid binnen zit om de koffies te proeven, gaan de kopjes voor de terrasgasten in hoog tempo de deur uit. En stuk voor stuk zijn ze prima gezet. In ieder geval visueel. Maar dat het met de smaak ook prima in orde is, blijkt als de espresso wordt geproefd. Goed in balans en gemaakt van andere bonen dan waarmee de lungo wordt gezet. Het geeft de koffie net iets meer bite. Daar profiteert ook de cappuccino van. De fraaie latte art bewijst dat een vakkundige en ervaren barista aan het werk is. Was de schuimkraag iets dikker geweest, dan was de score maximaal geweest.

Paslaan 5, Apeldoorn
Martinsbrasserie.nl

Reageer op dit artikel