artikel

Koffie Top 100 nr. 37: Dendy, Den Haag

Café

Er is bonenleverancier Illy veel aan gelegen dat zijn koffie de juiste behandeling krijgt. De Italiaanse brander wil dat de barista het beste uit de bonen haalt, dus krijgen vrijwel alle zaken die het merk schenken, een koffietraining.

Koffie Top 100 nr. 37: Dendy, Den Haag

Ook de barista van Dendy is duidelijk geschoold. Hij werkt netjes, zet de schone kopjes omgekeerd op de machine en reinigt de filterdragers na iedere zetbeurt. Het past ook in deze zaak met zijn bijna chique uitstraling. Het jurylid merkt wel op dat de koffielepels aandacht verdienen. Ze zijn klein en niet allemaal even schoon.
De café crèma heeft een mooie cremalaag, maar zou iets meer body mogen hebben. De espresso heeft een mooie smaakbalans.

Hooistraat 1, Den Haag
Restaurantdendy.nl

Reageer op dit artikel