artikel

Koffie Top 100 nr. 38: Anne & Max, Amsterdam

Café

Alsof je bij vrienden ‘een bakkie’ gaat doen. Dat doet de naam Anne & Max vermoeden.

Koffie Top 100 nr. 38: Anne & Max, Amsterdam

En deze franchiseketen met vier vestigingen heeft inderdaad veel vrienden. Het is druk als het jurylid op een zondagmiddag de koffies komt proeven. Desondanks blijft de getrainde barista netjes werken en gaat elke cappuccino de zaak in voorzien van een mooie latte art. Als de bediening het door de drukte even niet aan kan en een al klaargemaakte icecoffee te lang is blijven staan, maakt ze een nieuwe. Heel goed. Jammer alleen dat de kopjes rechtop op de machine staan, waardoor ze stof vangen. De gebruikte Ethiopische sidamo-bonen leveren een heerlijke kop koffie op. Vorig jaar nog aanrader, nu een mooie plek in de Top 100.

Amstelveenseweg 196, Amsterdam
Annemax.nl

Reageer op dit artikel