artikel

Koffie Top 100 nr. 4: Semmelink, Lochem

Café

Drikus en Anjo Semmelink hebben sinds 2011 in een historisch pand in Lochem een schenkerij en winkel waar inwoners van Lochem en vermoedelijk ver daarbuiten hun espresso-machines, bonen, thee en accessoires halen.

Koffie Top 100 nr. 4: Semmelink, Lochem

Drikus’ verleden – hij was 33 jaar vertegenwoor-diger voor verschillende branders, als laatste Peeze – is te merken in de manier hoe hij over zijn zaak en producten spreekt: niemand kan Semmelink verlaten zonder op zijn minst koffie te hebben gedronken, zó enthousiast is deze ondernemer. ‘Ik leef hier mijn droom.’ Zijn koffies uit de machine zijn prachtig, goed in balans en hebben een mooi tijgervel op de espresso. De filterkoffie zou nog beter tot zijn recht komen als het water niet uit de espressomachine zou komen. Een verdiende sprong naar nét buiten de top-3.

Markt 29, Lochem
Semmelink.nl

Reageer op dit artikel